A miasztalunk.hu egy közösségi kezdeményezés, melynek célja, hogy segítse a nehéz helyzetbe került vendéglátós vállalkozásokat. Azt szeretnénk, hogy mindenki, akinek lehetősége van erre segítsen kedvenc helye talpon maradásában, hogy a vírushelyzet enyhülésével, az újranyitás után működhessenek kedvenc találkozási pontjaink, és megtöltsük élettel városainkat.

Az ötlet gazdája egy maroknyi lelkes civil, akik egy zuglói közösségi alapítvány létrehozásán munkálkodnak azért, hogy a helyi erőforrásokból, a legjobb helyi civil kezdeményezéseket tudják támogatni. Éppen ezért első lépésben a XIV. kerületi vendéglátóhelyeket kerestük meg, de az első perctől nyitottak vagyunk minden olyan partner bevonására, aki szeretne a közösségi finanszírozás eszközével részt venni az akcióban.

Mit tehetsz, ha támogató akarsz lenni?

Válaszd ki kedvenc helyeid, és a támogatom gomb megnyomásával lehetőséged van egy egyszerű, gyors és biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel támogatni kedvenc helyed fennmaradását! Ha valamiért nem tudod a bankkártyás fizetési lehetőséget használni, akkor lehetősége van átutalni támogatásod a …………………………………… számlaszámra (Életcsepp Alapítvány). Mindkét fizetési mód esetében kérünk, hogy feltétlenül nevezd meg, hogy melyik éttermet/bárt/bisztrót/kávézót választottad!